Genoeg te doen in de buurt van "Nieuw Beusink"

Hotel - Bed and Breakfast Nieuw Beusink is direct gelegen aan enkele fiets- en wandelroutes. Via deze routes ontdekt u het natuurschoon van het cultuur historische landschap.

Wandelen en fietsen

Het fietsknooppuntennet komt vlak langs de Hotel - Bed and Breakfast, u kunt zo opstappen. De gratis routes die wij voor u hebben zijn veelal beschreven fietsroutes.

Voor wie liever al wandelend de omgeving ontdekt zijn er direct vanaf onze voordeur wandelroutes beschikbaar. Hotel - Bed and Breakfast Nieuw Beusink is ook een aangename thuishaven gedurende meerdaagse wandeltochten van het “Scholtenpad” en het “Naoberpad”.

Beoefenaars van Nordic walking kunnen met hun (of bij ons geleende) poles (stokken) direct starten aan een route van vijftien kilometer lang.

Golfbanen

Winterswijk beschikt over een golfbaan met 18 holes. In een straal van 40 auto-minuten zijn nog 6 golfbanen verspreidt over Nederland en Duitsland, namelijk in Hengelo, Ahaus, Rekken, Lochem, Isselburg en Coesfeld.

Cultureel genoegen

Als het weer teleurstelt of als er cultuur gesnoven wil worden zijn er in de directe omgeving talloze musea voor elk wat wils. Aanraders zijn het streekmuseum Freriks, het museum GOLS-station over het openbaar vervoer in oostelijk Nederland, het Joods historisch centrum, hedendaagse kunst in de galerie Help uw Zelve, het Mondriaanhuis, het stadsmuseum Groenlo gewijd aan de 80 jarige oorlog en natuurlijk het Grolsch museum, waar tot in de negentigerjaren dit gelijknamige bier werd gebrouwen.

Beauty & Pedicure by Patrice

Wij hebben een samenwerkingsverband met Beauty & Pedicure by Patrice. Beauty & Pedicure by Patrice is een moderne salon voor dames en heren met alle faciliteiten die u kunt verwachten in een schoonheids- en pedicuresalon. De behandeling kan zowel in haar salon als bij u op de hotelkamer. Een afspraak maken kan op een moment dat het u uitkomt, uiteraard ook in de avonduren. Een overzicht van alle behandelingen en prijzen van Beauty & Pedicure by Patrice vind u in de folder of op www.by-patrice.nl.Coaching - bij en óp het paard

De buurvrouw van Hotel - B&B Nieuw Beusink geeft een heel bijzondere training, namelijk:

Bewustworden van 'houding en gedrag' met behulp van paarden.
Feedback krijgen van een paard is heel bijzonder!
(Ervaring met paarden is voor deze sessies niet nodig)
Voor meer informatie zie www.hippischetrainingen.com
Bij meerdaagse trainingen logeert u in ons Hotel - B&B Nieuw Beusink.

Voor elk wat wils

Bij ons is het ook mogelijk jeu de boules te spelen, te schaken of te biljarten.

Naast een wandelroute voor kinderen is er ook een route voor de fiets die voert langs een scharrelvarkens-boerderij, imker, kinder- en kippenboerderij.

In de steengroeve kan elke eerste zaterdag van de maanden april tot november fossielen gezocht worden, die daar dicht aan de oppervlakte liggen.

Hotel - Bed & Breakfast Nieuw Beusink - Nieuw Beusinkweg 20 - 7103 DJ Winterswijk - 0543 840 857

Webdesign: Omito.nl