Vakantie vieren in "Nieuw Beusink"

Door de ideale ligging aan de bosrand, en toch vlakbij het gezellige plaatsje Winterswijk, is het eerlijk uitblazen in Hotel - Bed and Breakfast Nieuw Beusink. Rust en natuur in overvloed, maar toch voldoende vertier in het gezellige centrum.

Het hele jaar door

In het vroege voorjaar zie je de natuur weer opbloeien en komen de jonge blaadjes weer aan de oude bomen in onze tuin. Waar de vele soorten vogels weer druk in de weer zijn om hun nest te bouwen en met een beetje geluk hoor je 's nachts de nachtegaal. Direct achter ons huis ligt het Bonninkbos dat tot natuurmonumenten behoort, waar de bosanemonen veelvuldig langs de beek bloeien.

In de zomer is het goed vertoeven in de omgeving. Via het Bonninkbos wandel je naar het Hilgelomeer waar het heerlijk zwemmen, zonnen en recreŽren is.

In de herfst wanneer de bladeren mooi verkleuren kunt u prachtige wandel -en fietsttochten maken door het coulisse landschap.

In de winter schaatsen op de diverse plassen in Winterswijk. Ligt er sneeuw dan lijkt het op een kersttafereel.

Of het nu een vakantie is of een weekeindje weg, genieten doe je het hele jaar door bij Hotel - Bed and Breakfast Nieuw Beusink.

Hotel - Bed & Breakfast Nieuw Beusink - Nieuw Beusinkweg 20 - 7103 DJ Winterswijk - 0543 840 857

Webdesign: Omito.nl