Omgeving

Gerust genieten in de Achterhoek

parel in de achterhoek

Winterswijk

Boutique hotel Nieuw Beusink, is gelegen aan de rand van Winterswijk en op loopafstand van het prachtige Bönninkbos en de recreatieplas ’t Hilgelo. Het gezellige centrum van Winterswijk, met veel winkels uitstekende horecagelegenheden, ligt op slechts 2 kilometer afstand en per fiets binnen 10 minuten bereikbaar. 

Voor cultuurliefhebbers zijn er verschillende musea waaronder het Mondriaanmuseum. En is er een prachtige wandeling langs historische panden.

Maar Winterswijk is vooral in trek bij wandelaars en fietsers. Het uitgebreide buitengebied van Winterswijk strekt zich voor een groot deel uit langs de Duitse landsgrens en staat bekend als een cultuurhistorisch coulisse landschap. Het is dan ook een afwisselend natuurgebied en vanaf ons boutique hotel starten al diverse wandel- fiets- en autoroutes. Het is niet voor niets dat Winterswijk uitgeroepen is tot beste kleine fietsgemeente en wandelgemeente 2020.

In de zomermaanden kun je uitstekend zwemmen in ’t Hilgelomeer, wat op loopafstand van boutique hotel Nieuw Beusink ligt.

Verder kun je nog wijnproeven bij de Achterhoekse wijngaard, gebruik maken van een prachtige 18 holes golfbaan, de bioscoop bezoeken of zwemmen op sportpark Jaspers.


Het is niet voor niets dat Winterswijk uitgeroepen is tot beste kleine fietsgemeente en wandelgemeente 2020!