Over ons

Gerust genieten in de Achterhoek

BIJ WIE KOMT U TERECHT 

Erick & Magda

Magda en erick hebben in 2008 de voormalige boerderij en horecapand Nieuw beusink gekocht.

Er is flink verbouwd en geprobeerd om authentieke delen in tact te laten.

We zijn er in geslaagd om een sfeervol hotel neer te zetten dat voor ons een ‘place to be ‘ is, een hotel waar we zelf ook graag zouden verblijven. Aanvankelijk opgezet als bed and breakfast, in de tijdgeest van toen, maar al snel bleek dat het te groot en bedrijfsmatig was om nog B&B te zijn. We hebben ons als hotel laten keuren en gaan nu als zodanig door het leven. Onze kamers hebben allemaal een eigen karakter en kleurstelling, daarom zijn wij een boutique hotel geworden.

We houden van honden maar om hygiënische en allergische redenen zijn huisdieren niet welkom op de hotelkamers.

Wij houden zelf van een lekker biertje. Erick heeft hier ook een cursus voor gevolgd en kan zich bierista noemen. Bierista Erick heeft een mooie bierkaart samengesteld. Voornamelijk Belgische Trappistenbieren, aangevuld met streekbieren. De samenwerking met brouwerij Wentersch resulteerde in een tweede proeflokaal en met trots tappen wij ons oerblond huisbier; ’n Beus!

Faciliteren is ons vak en we proberen aan zoveel mogelijk details te denken. Van tv, airo en wifi, tot fietsenstalling en een oplaadpunt voor de auto.

De tuin is ons visitekaartje. Hier kun je in de zomer fantastisch loungen met bier en bitterballen! 


Magda, Erick en het team van Nieuw Beusink, heten je van harte welkom in de Achterhoek!