Boutique hotel nieuw beusink presenteert

Thema-avonden

Boutique Hotel Nieuw Beusink organiseert vier thema-avonden in 2024. Een avond vol proeven, beleven en genieten! 

Trappistenmaal

Boutique Hotel Nieuw Beusink organiseert een trappistenmaal, waarbij het verhaal achter de trappistenbieren wordt uitgelegd door eigenaar Erick, er een proeverij van zes trappistenbieren is en er een viergangen verrassingsdiner wordt geserveerd uit de Vlaamse keuken van eigenaresse Magda.

Onder Nederlanders is de populariteit van speciaal bier enorm toegenomen. We drinken steeds vaker een blond biertje of een lekkere trippel. 

Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een abdijbier en een trappist? Want alle trappistenbieren zijn abdijbieren, maar niet alle abdijbieren zijn trappistenbieren.

Trappistenmaal op zaterdag 23 maart en 20 april bij Hotel Nieuw Beusink. Aanvang 18.00 uur. Prijs € 59.50 pp. Reserveren; info@nieuwbeusink.nl of 0543-840857

Mocht u geen trappistenbier (bier) drinken, geen probleem. We hebben genoeg keuze uit wijn of frisdranken!

Bokbieravond

Boutique Hotel Nieuw Beusink organiseert een bokbieravond, waarbij het verhaal achter de bokbieren wordt uitgelegd door eigenaar Erick. Er is een proeverij van zes bokbieren en een viergangen wild verrassingsdiner uit de Vlaamse keuken van eigenaresse Magda. 

Bokbieravond op zaterdag 19 oktober & zaetrdag 16 november.  Aanvang 18.00 uur. Prijs € 59.50 pp. Reserveren; info@nieuwbeusink.nl of 0543-840857

Mocht u geen bokbier (bier) drinken, geen probleem. We hebben genoeg keuze uit wijn of frisdranken!


"Een avond vol proeven, beleven en genieten; dát beschrijft de thema-avonden bij Nieuw Beusink"